Reparation af strandtrappen

Endelig har vi fået repareret vores strandtrappe. Det er firmaet, som har lavet den nye, nederste del af Kaprifolievejs trappen og den nye trappe for enden af Markvænget, der har udført opgaven.

Reparationen kom til at koste Trappelauget ca.26.000kr.

Der arbejdes også på at få repareret vores skræntfod. Det er vigtigt for bevarelsen af vores trappe at vi får stabiliseret lerskrænten for enden af “hovedtrappen”. Det har imidlertid vist sig at være svært at skaffe reparatør. De firmaer der kan udføre opgaven har rigeligt at lave, og må (og vil) i øvrigt ikke køre på stranden om sommeren.

Vi vil i trappelauget meget gerne have flere parceller vest for trappen med i et reparationsprojekt. Deres grunde har store skred som kan påvirke vores del af skrænten og deres skræntfodssikring er også faldet sammen. Hvis vi kan gøre det til et fælles projekt vil det formodentlig også blive noget billigere. Vi håber at kunne få repareret skræntfoden i den kommende vinter 14/15. På trappelaugets bestyrelsesmøde har vi vedtaget at fordoble kontingentet i en 3-årig periode for at sikre at vi har økonomi til rådighed til de kommende reparationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageChange Image